Riskutbildning 1 och 2

Vi erbjuder trygg och individanpassad körkortsutbildning på Hisingen i Göteborg. Med oss kan du vara säker på att få en enkel väg till ditt körkort för bil.

Riskutbildning del 1 - "Riskettan"

Detta är en obligatorisk del i körkortet där du som körkortstagare under 180 minuter får information om riskerna i trafiken kring trötthet, alkohol och droger och hur det påverkar förare.

Vi tar upp körförmågan, olycksrisken bland olika åldersgrupper och kön, hur stress, grupptryck och distraktion påverkar förarens bedömningar.

Riskutbildning del 2 - "Halkan"

För bokning av denna utbildning mejla oss på support@korkortscentergbg.se.
Denna del i körkortsutbildningen brukar vara efterlängtad då elever lär sig genom övning hantera riskfyllda situationen och i olika vägunderlag (på en avhängd trafikövningsplats).

Det som ingår är bland annat att kunna accelerera och göra en hård inbromsning och hur man undviker sladd i bilen på olika vägunderlag. Du får också förståelse för hur hastighet och andra faktorer påverkar bromssträcka och stoppsträcka på olika vägunderlag.

För att bli godkänd på denna utbildning krävs det att du har goda kunskaper i manövrering av bilen.

Halkkörning Göteborg halkan riskutbildning del 2
BOKA

Testlektion

40 minuter: 500 kr

Boka introduktionskurs Hisingen Göteborg Körkortscenter Gbg
BOKA

Introduktionskurs

400 kr

Boka körlektion Hisingen Göteborg Körkortscenter Gbg
BOKA

Körlektion

40 minuter: 575 kr

ÖPPNINGSERBJUDANDE!

Den 8 maj slår vi upp portarna till vår nya trafikskola på Hisingen och till dig har vi ett riktigt kanonerbjudande. Du får 10% rabatt på alla våra paket* till och med 31 maj. Köp på plats hos oss på Vallfrögatan 28.

Tid kvar på erbjudandet:

* Gäller körkortspaket och lektionspaket som säljs av Körkortscenter Göteborg. Erbjudandet gäller till och med 31 maj 2023 för alla nya kunder. Välkommen in!