Om Körkortscenter Göteborg

En trafikskola på Hisingen i Göteborg

Vi är en nyetablerad körskola på centrala Hisingen med flera års erfarenhet som trafiklärare och utbildat mängder av elever på B-körkort. Körkortscenter Göteborg lägger stor vikt i olika inlärningsmetoder för att invid anpassa varje elevs utbildning till den som är bäst för eleven då vi tycker att varje elev är unik.

Att komma till sin körlektion eller kurs ska kännas välkomnande och fritt från värderingar. Vi har stor arbetsglädje när vi coachar elever till det efterlängtade körkortet. Lyckas du lyckas vi!

Vi finns på en nybyggd och fräsch lokal i centrala Hisingen med närhet till Trafikverket som själva uppkörningen äger rum i.

Välkommen till att börja din körkortsutbildning eller fortsätta den hos oss på Körkortscenter Göteborg.

Vi utbildar på följande språk:

Trafikskola Körkortscenter Göteborg lokal Hisingen
BOKA

Testlektion

40 minuter: 500 kr

Boka introduktionskurs Hisingen Göteborg Körkortscenter Gbg
BOKA

Introduktionskurs

400 kr

Boka körlektion Hisingen Göteborg Körkortscenter Gbg
BOKA

Körlektion

40 minuter: 575 kr

ÖPPNINGSERBJUDANDE!

Den 8 maj slår vi upp portarna till vår nya trafikskola på Hisingen och till dig har vi ett riktigt kanonerbjudande. Du får 10% rabatt på alla våra paket* till och med 31 maj. Köp på plats hos oss på Vallfrögatan 28.

Tid kvar på erbjudandet:

* Gäller körkortspaket och lektionspaket som säljs av Körkortscenter Göteborg. Erbjudandet gäller till och med 31 maj 2023 för alla nya kunder. Välkommen in!